Lyhyenradan SM-uinnit Vaasa 2018

Keskiviikko 21.11.2018 klo 20:58


Tänä vuonna pääsin osallistumaan lyhyenradan Sm uinteihin (viime vuonna jäi välistä sairastelun vuoksi). Kisoissa uin 50m selkäuinnin ja 50m vapaauinnin.

Selkäuinti uitiin torstaina, heti ensimmäisenä kisapäivänä. Aamu uinti vähän jännitti, koska en  ollut uinut tätä lajia pitkään aikaan. Uinti oli ihan ok ja aika näytti taululla 29,44

Uinti vauhti oli erittäin hyvä ja startti ok, mutta delffarit ja käännös olivat huonoja. En myöskään saanut kropasta kaikkea irti. Happoja ei siis tullut. Pääsin kuitenkin B- finaaliin.

Illalla yritin jumpata eri tavalla ja saada pientä happoa kroppaan. Jumpassa tein teräviä liikkeitä ja uinnissa paljon nopeuksia. Illalla uintikin meni paremmin ja sain kropasta hyvin irti. Aika oli 29,23. Startti meni todella huonosti, joka jäi vähän harmittamaan. Menin liian syvälle ja jouduin tekemään pidemmät delffarit kuin yleensä. (Muutenkin olen huono delffareissa).

 Tässä Illan Selkäuinti (Rata 2)

https://youtu.be/b_DCwhmxVxA

Sunnuntaina olikin sitten toinen lajeistani 50m vapaauinti. Aamulla uinti tuntui menevän hyvin. Aika oli 26.12. Ensimmäinen 25m aloitin kovaa, mutta hidastin vauhtia käännökseen tultaessa (sitä pitää harjoitella lisää, että vauhti ei lopu ennen seinää). Loppu 25 m meni paremmin. Aamun uinnilla pääsin B- finaaliin.

Ilta uinti tuntui ja näytti paremmalta, vaikka aika olikin vähän huonompi 26.19. 

Tässä Illan vapaauinti (Rata 4)

https://www.youtube.com/watch?v=HW05oEWoTb0&feature=youtu.be

Olin melko tyytyväinen näihin SM-kisoihin. Laskeskelin juuri tämän vuoden kisa määrää ja niitä kertyi vain 3 näiden kisojen lisäksi. Oli taas jännittävää mennä isompiin kisoihin uimaan. Toivottavasti ensi vuonna saisin kisattua vähän enemmän ja saamaan kuntoa paremmaksi pidempiä matkoja varten. 

Kiitos Speedo!!!  #speedoteamfinland !!!!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini