Semmoista ja tämmöistä

Tiistai 14.1.2014

Harjoituksissa on meneillään peruskuntokausi (miljoona kertaa 800m), mutta helmikuussa pääsen vihdoin taas kilpailemaan GP-kisoihin Vaasaan. Ei muuta kuin lisäkilsoja, jossa kroppa ja varsinkin pää on kovilla. Olen muuten löytänyt mahtavan hierojan, joka auttaa mua ikuisten kurkku- ja hengitysongelmien kanssa. Olen käynyt vasta 3 kertaa Piialla ja se on jo nyt auttanut minua todella paljon :)

Iso kiitos Jannelle, jonka avulla sain elämäni ensimmäisen sponsorin ja vielä Speedon!!!!!

Kommentoi kirjoitusta.

Hyvää Joulua!

Tiistai 24.12.2013

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!!!

Kommentoi kirjoitusta.

Hämeenlinna

Keskiviikko 18.12.2013

Hämeenlinnan lyhyen radan ikäkausimestaruuskilpailuissa tein 4 henkilökohtaista ja yhden viesti-ikäkausiennätyksen. Ehdottomasti kaikista tyytyväisin olin 200metrin sekauintiin. Vihdoinkin kestävyyteni on alkanut parantua. Perhoseen olen myös tyytyväinen, koska sain parannettua alkukarsintojen ennätysaikaani sekunnilla. Viimeisessä henkilökohtaisessa lajissa, 100 metrin vaparissa, alkoi jo hapottaa...hapotuksesta huolimatta aika onneksi parani.
Hallissa oli yllättävän kylmä ja uimareilta puuttui paikka, jossa olisi voinut seurata kilpailuja, mutta muuten halli oli mielestäni selkeä ja kisojen järjestelyt sujuivat  hyvin. Hotelli oli ihan uimahallin vieressä mikä oli todella hyvä juttu!

Kommentoi kirjoitusta.

Ikäkausimestaruuskisojen karsinnat

Keskiviikko 27.11.2013 - Roosa

Viime viikonlopun ikäkausimestaruuskisat sujuivat hyvin! En ajatellut, että vielä tässä vaiheessa aikoihin tulisi niin paljon parannuksia. Sain jopa kolme IKU-ennätystä :) Uin karsinnoissa yhteensä kymmenen lajia ja jätän finaaleissa yhden niistä uimatta, ettei tulisi liian rankaksi. Karsinnat kisattiin Raision Ulpukassa ja finaaleissa kisataan Hämeenlinnassa, jossa en olekaan vielä ikinä uinut. Kaikista eniten yllätyin satasen seläristä, jossa käännökset menivät kerrankin hyvin....viime kerralla Ulpukassa kisoissa löin selärin käännöksessä käteni täysillä päätyyn ja se sattui aika paljon XDXDXD

Kommentoi kirjoitusta.

Mistä kaikki alkoi?

Sunnuntai 10.11.2013 - Roosa

No heipä hei kaikille!

Ensimmäisen blogikirjoitukseni kunniaksi voisi olla hyvä näyttää urani ensimmäinen kisauintini Australiassa, Brisbanessa. Kilpailu järjestettiin koulussa, jossa oli oma uima-allas. Seuraa vihreää KANGASlakkia :) Tästä uinnista ei todellakaan voinut olla suunta muutakuin ylöspäin, eikö? Vuosi oli 2007. 

Kommentoi kirjoitusta.

« Uudemmat kirjoitukset